Ushtari i KFOR-it: “Përshëndet” Gazetarin Serb me gishtin e mesëm. RESPEKT PER KFORIN!

Përpos Njësive Speciale të Policisë së Kosovës dhe xhandarmërisë serbe, në pikat në veri të vendit po qëndrojnë edhe pjesëtarë KFOR-it.

Një prej pjesëtarëve të kontingjentit hungarez të KFOR-it ju tregoi gishtin e mesëm gazetarëve serbë në Leposaviq.

Mediet serbe këtë gjest të ushtarit e morën si tregues të qëndrimit të KFOR-it ndaj serbëve dhe për krijimin e ushtrisë së Kosovës.

Ndryshe, situata sot u tensionua pasi serbët dogjën Qendrën e Regjistrimit të Automjeteve në Zubin Potok.