DEPUTETI MEKSIKAN I JEP MESIM TE TJEREVE NE FJALIM: … ju na vodhet edhe te ardhmen!

Në fotografi deputeti meksikan Antonio Garcia Conejo heq të gjitha rrobat e tij në parlament dhe shprehet:

“Ju keni turp të më shihni mua lakuriq, por nuk keni turp të shihni njerëzit tuaj në rrugë të zhveshur, të zbathur, të dëshpëruar, të papunë dhe të uritur pasi u keni vjedhur të gjithë pasurinë por mbi të gjitha, të ardhmen”.

Ky mesim vlen edhe per politikanet tane, te cilet na vodhen na shkaterruan edhe te ardhmen …