Opozita dridh Shkupin: Hajnave e te korruptuarve po i vjen fundi.

Koalicioni opozitarë Aleanca për Shqiptarët-Alternativa sonte kishte konventën ku prezantoi kandidatët për zgjedhjet lokale që pritet të mbahen më 17 tetor.

Nga pamjet u pa se gjatë tubimit kishte një atmosferë impozante në sheshin Skënderbeu në Shkup.

Gjatë fjalimit të tij, kandidati për Çairin, Bekim Sali u shpreh se është i bindur në fitoren dhe kësaj radhe janë të gatshëm edhe të flijohen për ta ruajtur votën.

Siaps tij, nuk vritet vullneti i këtij popullit i cili e do ndryshimin.