Morena Taraku “Qishtu të presin” ne Kosove, jo si ne Dubai.

Morena Taraku ka muaj që po qëndron në Turqi e cila ka edhe shtëpinë e saj atje, shkruan lajmi.net.

Ndërkohë, sot është rikthyer teksa ka publikuar një video, ku ka treguar se e ka ndaluar Policia e vendit.

“Qishtu të presin në Kosovë, jemi të dashur dhe të mirëkuptueshëm, kuptohet!”,  ka shkruar Morena, duke mos e bërë publike arsyen e ndaljes.

Ndryshe, artistja shqiptare përveç shtëpisë së saj në Turqi, tashmë ka hapur edhe biznesin privat, një klinikë estetike./Lajmi.net/