LUTFI HAZIRI inkurajon shqiptarët e Kumanovës, të votojnë për serbin Maksim Dimitrievski edhe pse ai ka kundërshtarë shqiptarë (VIDEO)

Unë e di se Dimitrievski do të vazhdojë pa u lodhur të punojë për një infrastrukturë më të mirë, për më shumë gjelbërim, për muhabetin e fëmijëve në lagje, për brezat e sportit, por gjithashtu do të kujdeset për një jetë më dinjitoze të të moshuarve, pavarësisht nga përkatësia etnike, për një jetë më të mirë së bashku e gjithë Kumanova, tha Haziri.

Kryetari i Komunës së Gjilanit nga Republika e Kosovës, Lutfi Haziri, përmes një video -mesazhi ka mbështetur kandidatin e pavarur për Kryetar të Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, i cili po kandidon në zgjedhjet lokale nën nismën qytetare “Për Kumanovën Tonë”.

– Kumanova dhe Gjilani janë një shembull i mirë i bashkëjetesës dhe besimit se së bashku mund të jetojmë më mirë. Qytetarët në këto dy komuna respektojnë njëri -tjetrin pavarësisht nga përkatësia politike dhe etnike.

Për shkak të kësaj vlere që kemi ushqyer për më shumë se dy dekada, me kryetarin tuaj Dimitrievski vendosëm të binjakëzojmë Kumanovën dhe Gjilanin për të forcuar dhe zhvilluar më tej bashkëpunimin – tha kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=438418434356675