‘Martesa e hapur’ – sipas saj, ajo mund të flejë me burra të tjerë, edhe pse bashkëshorti është besnik …

Llojet moderne të marrëdhënieve po rriten në popullaritet, me marrëdhëniet poligame dhe të përhapura duke u bërë më pak të stigmatizuara.

Dhe një grua në TikTok tani po zbulon romancën e saj unike me burrin e saj – e cila e sheh atë të bëjë seks me burra të tjerë, edhe pse bashkëshorti i saj është besnik ndaj saj, përcjell Telegrafi.

Rae Nemetsky, e quan veten një “grua e nxehtë”, dhe në një video ajo e përshkruan termin si një grua që fle lirshëm me burra jashtë martesës së saj me njohurinë, mirëkuptimin dhe pëlqimin e plotë të burrit të saj.

Ajo tha: “Përkufizimi i drejtpërdrejtë nga Dictionary.com thotë se gruaja e nxehtë është një grua e martuar që kryen marrëdhënie seksuale jashtë martesës me dijeninë dhe pëlqimin e plotë të burrit të saj, i cili vetë nuk ka marrëdhënie me njerëzit e tjerë”.

“Në të vërtetë flitet për një aferë, por nuk është një aferë. Është konsensuale nga burri, kështu që nuk është një aferë”.

Rae, 22 vjeçe, tha në një video tjetër se burri i saj kishte “kërkuar më shumë se një vit” që ajo të fillonte të flinte me burra të tjerë, por në fillim ajo nuk ishte e kënaqur me idenë.

Nëna e një fëmije dhe burri i saj janë përballur me shumë kritika për zgjedhjet e tyre të jetesës, por Rae “nuk i dëgjon ata”.

Në një video ku ajo u drejtohet atyre që pretendojnë se burri i saj “nuk mund t’i japë asaj atë që i nevojitet”, ajo e zemëruar ka thënë: “Burri im mund të më japë gjithçka që kam nevojë, le ta kuptojmë menjëherë. Ai është më i miri në shtrat që kam pasur ndonjëherë”. /Telegrafi/