Koha kur Vuҫiq ishte kamarier i Sheshelit dhe Nikoliqit, shërbente birra te ftohta.

Profesori universitar, Enver Bytyҫi, në një publikim të tij në Facebook, ka zgjedhur një foto në kohën kur Presidenti aktual serb, Aleksandër Vuҫiq i shërbente Sheshelit dhe Nikoliqit.

Bytyҫi thotë se Vuҫiq iu dërgonte atyre birra.

Pasi duhet të relaksoheshin ata nga lodhja duke projektuar luftra e përgjakshme.

Postimi i plotë:

Vuçiq i çon birra Shejshelit dhe Nikoliqit!

Duheshin relaksuar ata dy kriminele qe po lodheshin duke projektuar luftrat e pergjakshme!