VIDEO Kryt n’prɑpɑnίc tɑ shtί, veshét në dorë t’i jepi. Eskɑlon debɑti VV-PSD në Kuvend.

Në Kuvendin Komunal të Prishtinës sot është mbajtur mbledhja e radhës e asamblesë. Situata për një moment është tensionuar në këtë mbledhje.

Protagonist kanë qenë dy asambleistë, Besnik Mujeci i Vetëvendosjes dhe Vala Peshku e PSD-së.

Asambleistja nga radhët e PSD-së ka shpërthyer ndaj asambleistë, Besnik Mujeci të VV-së duke i thënë “Veshët në dorë t’i jap hajvan”.

Nuk dihet ende arsyeja që ka çuar dy asambleistët deri tek kjo përplasje/transmeton: Bota.Sot

https://www.botasot.info/aktuale-lajme/1677598/veshet-ne-dore-ti-jepi-hajvan-eskalon-debati-vv-psd-ne-kuvendin-e-prishtines/