A do bëhet Rama mbret i shqiptarëve? Habit Kryeministri me përgjigjen

Kryeministri Edi Rama u pyet nëse është aq ambicioz sa të bëhet mbret i shqiptarëve, gjatë intervistës së dhënë për emisionin Zonë e Lirë.

“Unë lidhja që kam pasur me mbretërinë, ka qenë gjyshi shofer i mbretit dhe nipat e shoferave të mbretit nuk bëhen mbretër, sepse nuk kanë g jak mbretëror. edhe sikur të bija dakord me ty më mungon një gjë që nuk kam se si e gjej: gj aku mbretëror”, u përgjigj Rama.