Adelinë a je ti? – çfarë ka ndodh me të (PAMJE)

Adelina këtë herë shfaqet hiç pa vetulla. Adelina Ismaili mbetët një këngëtare që rrezaton me bukurinë që ka. Duke u komentuar në shumë aspekte, ajo gjithmonë kalon në lajm, shkruan Kosovarja.

Me një përkushtim të madh që ka për vetën, në çdo kohë duket perfektë me rregullimin që bën në fytyrë dhe flokë.

Por, në foton e fundit këngëtarja duket ndryshe teksa me modelin e flokëve i mbulon krejt vetullat.

Ja shikojeni se sa bukur duket.