Bombastike, Albin Kurti Jep Lajmin E Madh Për Policinë Dhe Qytetarët

Albin Kurti vjen me nje lajm te mrekullueshem per policine dhe per qytetaretAlbin Kurti ne seancen e konstituimit te kuvendit te Republikes se Kosoves.

Sot para deputeteve mbajti nje fjalim dhe para tyre dhe para mediave kumtoi gjithashtu nje lajm te mrekullueshem per poIicine e shtetit:

”Pensionim te parakohshem per pjestaret e poIicise”

Albin Kurti vjen me nje lajm te mrekullueshem per policine dhe per qytetaretAlbin Kurti ne seancen e konstituimit te kuvendit te Republikes se Kosoves.

Sot para deputeteve mbajti nje fjalim dhe para tyre dhe para mediave kumtoi gjithashtu nje lajm te mrekullueshem per poIicine e shtetit.