Çfarë mendimi ka Ismail Kadare për Albin Kurtin, kjo është përgjigja e tij që po befason gjithë

Ismail Kadare është shkrimtari me i madh i letërsisë shqipe dhe jo vetëm, ai gjithashtu është kandidat i çmimit nobel në letërsi.

I pyetur për zgjedhjen e Albin Kurtit kryeministër ai thotë se e sheh të Albin Kurti shpresën e vetme për Kosovën.

Ismail Kadare: Albin Kurti është shpresa e vetme, drita e vetme pas një errësire të gjatë në Kosovë. Populli shqiptar në Kosovë duhet të tregohet i pjekur dhe të mos përsërit më gabimet duke përkrahur njerëz të padobishëm.

Në dorën e zgjedhësve është fati i fëmijëve e nipërve të Kosovës, le të mos vuajn ata për fatin tuaj, thotë Ismail Kadare.