Geci: Në Vitin 1993 Në Odën E Osmanit I Kemi Hangër 2 Qengja E I Kemi Pi Dy Gajbe B Irra, Aty Ka Qenë Edhe Adem Jashari

Zyrtari i L D K-së, Gani Geci e ka vazhduar edhe sot de batin për familjen Jashari, duke thënë se ush tarët atëherë kishin shkuar në xh ami, por edhe kishin pirë r.aki, raporton Gazeta Express.

Në Face book, ai ka publikuar një video, derisa ka thënë se e kujton mirë vitin 1993 kur kanë qenë në odë të Osman Gecit.

“Ne lu.f.t.ë.tarët e lirisë shpesh kemi përcjell ho.xhën deri në Xhami për me i fal taravit, kemi shku me falë Bajramin, kemi pi bi.rra,kemi pi r.aki, kemi ngrënë mish qengji, kemi gjua.jt edhe de.rra të e.gër. E kujtoj mirë në vitin 1993, kur ka hy në odë të re Osman Geci, unë sapo u ktheva nga Gjermania dhe ua kam dërgua dy qe.ngja të pj.ekur”, ka shkruar Geci.

Geci tutje ka thënë se në këtë ndjejë ku I pranishëm ishte edhe Adem Jashari kishin pirë “ga.jbe me bi.rra”.

“Kemi pi dy ga.jbe bi.rr a, aty ka qenë Adem Jashari, Hamëz Jashari, Fadil Kodra, Zenun Kodra, Nuradin Lushtaku , Xhevahir Geci, Rrustem dhe Hetem Geci , bile ka ora 2 e mëngjesit ka qenë…kur unë ua kam dërgu në odë te Osmanit edhe një qengj të pjekur, këta që i përmenda më lartë mund ta shpjegojnë se pse ua kam dërgua dy qen.gja ndoshta ka dikush që e mban mend këtë storie. Thjeshtë ne lu.f.t.etarët e lirisë kemi qenë shqiptarë dhe e kemi ditur se pa atëdhe nuk ka fe. Shpesh Hamëza e citonte Pashko Vasën. “Mos të shkojmë në ki sha e xha mia, se sa të jemi në lu.f.të me Serbi, feja e shiptarit është ShQIPTARIA.” Ps Kur po flasin disa për Adem Jasharin me i nal nuk po mundet njeri çka me ba”, ka thënë ai./GazetaExpress/