13 vjeçari Shqiptar i merr jetën babait раѕi pa me ѕуtë e tij çfarë i bëri nënës

Një ngja rje rëndë ka ndodhur në Francë, ku u qëllua për vd. ekj e një 33-vjeçar shqiptar nga Kosova.

Mediat e huaja bëjnë me dije se autori i dyshuar kryesor për ngj arjen është një 13-vjeçar, djali i madh i v iktimës.

Si fillim e dyshuar ishte bashkëshortja, por më pas është zbuluar se djali ka qenë ai që ka kryer ngjarjen. Djali kishte që lluar babain, pasi ai në gjendje të dehur po dhunonte gruan. 13-vjeçari duke mos duruar dhunën ndaj nënës mori ar mën dhe që lloi babain, ku plumbi e kapi në kokë duke i shkaktuar vd ekj en e menjëhershme.

13-vjeçari më pas u largua me vëllain e tij, gjatë kohës së arratisën u përpoqën të fshehin armën e vr asj es, para se të dorëzoheshin në polici të nesërmen. Gjithashtu në paraburgim, nëna pranoi se djali i saj ishte autori i të shtënave, një version i konfirmuar edhe nga vajza e saj 7-vjeçare e cila gjithashtu ndodhej në vendin e ngjarjes.