A e njihni këtë politikane të Kosovës?

Nënkryetarja e PDK-së, Vlora Çitaku, ka shpërndarë një foto të saj kur ishte në moshën 7 vjecare.

Citaku në këtë foto shihet me veshje kombëtare shqiptare dhe me instrumentin kombëtar, çiftelinë.

“Une, 7 vjeçe, me qifteli”, shkroi shkurt Çitaku në postimin e shpërndarë në Facebook.