Dolën REZULTATET e zgjedhjeve në Kosovë, ndiqni këtu

Ne kemi dëshmuar që dimë të lexojmë dhe kuptojmë mendimet e dëgjuesve tanë.Radios në vend i kemi dhënë një emër, duke bërë historinë me një ekip me dy studio të ndryshme në Pejë dhe Prishtinë. Vazhdo më poshtë

RD është vlersuar, votuar dhe cilësuar nga të gjitha sondazhet në vend dhe rajon si radio më popullore/më e dëgjuar në 11 vjetët e fundit në Kosovë.

Miq, dëgjues, ju faleminderit që ekzistoni.
Ne jemi gjithmonë ON AIR. Vazhdo më poshtë