Një lajm shumë i KEQ na erdhi sot nga Shkurte Fejza, mos kalo pa ‘Ngushëllime’

Gjithmonë kur mendojmë për këngën popullore shqipe si dhe këngët patriotike kushtuar shqipëtarëve dhe Kosovës të gjithëve na bie në mend Shkurte Fejza.

Ajo është njëra ndër këngëtarët me karrierë shumë të bujshme por cili është lajmi i keq për të mund ta ndëgjoni më poshtë.