URIME: Ajo që KFORI zbuloi në Mitrovicë do ta bëj SHEIK secilin Kosovar

“Kosovarët do të mund të jetojnë si sheikët e Gjirit,” thotë Rainer Hengstmann, drejtor i Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM) në Prishtinë.

Inxhinier gjerman i minierave e di se çfarë është duke folur. Mbështetur nga gjeologu që punon për këtë komision, Nikolai Burchham, Hengstmann ka zhvilluar në tavolinën e zyrës së tij një skenar për Kosovën, që ju bën ta harroni tërësisht situatën fatkeqe ekonomike aktuale.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP