Dit Zie nga ‘BUQJA’ e Familjes Moderne, ja se çfarë i ndodhi asaj

Ka me dhjetëra role të luajtura me suk.ses në teatër, film, televizion, por nuk është aspak med.iatike, nuk i pëlqen të ekspozohet. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE

Xhejlane Godanci ka vendosur të rrijë larg medies, por edhe larg meshkujve. Ndonëse në të 50-tat, ajo është beqare dhe nuk flitet për ndonjë mashkull në jetën e saj.

Burime të afërta me aktorën thonë se është kar.akteri i fortë i Xhekit që i mban pak larg meshkujt. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE