“Ka humbur Serbia e do humbasin edhe ata që matën me Rifatin” – Geci GODET

Veprimtari i LDK-së, Halil Geci po vazhdon përkrahjen e tij për Idealin e Bekim Jasharit. Geci përmes një postimi në Facebook, ka publikuar disa fotografi së bashku me Rifatin dhe nipat e tij.

Ai thotë se kushdo që matet me Rifatin dhe nipat e tij kanë me humbur, duke shtuar se përballë familjes Jashari ka humbur Serbia e do humbasin edhe kumbarët e tyre.

Geci thotë se tashmë në Skenderaj kanë ra flamujt e partive politike, dhe Drenicës do të ia kthej nderin Bekim Jashari.