Këtë punë shumë të KEQE sapo ia bëri Sërbia gjithë Kosovës

Ministri i Punëve të Brendshme të Serbisë, Nebojsha Stefanoviq, deklaroi sot se fleta.rrestet e gjykatave serbe për kosovarët, të dërguara në Interpol, janë kthyer në sistemin e policisë ndërkombëtare. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE

“Fletarrestet janë kthyer dhe janë të dukshme, përveç Ramush Haradinajt dhe Hashim Thaçit, të cilat janë në sistem, por për një kohë nuk do të jenë të dukshme” / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE

Këtë punë shumë të KEQE sapo ia bëri Sërbia gjithë Kosovës