Kolegët zbulojnë se ç’po ndodh me Muharrem Ahmetin, ja gjendja e tij e rëndë

Në fillim të muajit tetor tronditi publikun lajmi se këngëtari shumë i dashur dhe i pëlqyer nga të gjithë, Muharrem Ahmeti nuk ishte mirë nga ana shëndetësore.

Ka kaluar më shumë se një muaj nga ky lajm dhe Muharremi deri tani nuk është shfaqur në ekran, ç’ka i ka shqetësuar fansat për gjendjen e tij. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE