Qyqan i mjerë, jam e lumtur që nëna ime fle me një qytetar Amerikan

Bleona Qereti është mjaft ak.tive kohët e fundit në rrjetet social, sidomos me fotot e saj jos hëse dhe s eksi. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP

E Perkujtoj me mall diten kur babai mori shtetesine Amerikane dhe shkrimin pr ovokativ qe hodha ne rrjet. U ngriten ne kembe i madh e i vogel se kinse nenvlersova shtetesine shqiptare. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE

Qyqan i mjerë, jam e lumtur që nëna ime fle me një qytetar Amerikan