E bëra me gruan dhe një vajzë tek puna, ato të dyja tani më kërkojnë diqka që ‘Ment’ pom dalin

E dashur Deidre,

Duke u p ë rpjekur të bëj fëmije me gruan, tani kam lënë edhe një tjetër vajzë me b. arrë. Gruaja ime dhe vajza tjetër me të cilin kam shkuar vetëm një natë janë të dyja sh t atz ënë.

Gruaja ime dhe unë ishim të d ë shpëruar për një fëmijë, por asgjë nuk po ndodhte dhe nisa të humbas interesin për s e ksin. Unë jam 33 vjeç, gruaja ime është 30 vjeçe dhe ne kemi bashkë prej tetë vitesh.

Një grua mjaft e bukur erdhi për të punuar në firmën time gati një vit më parë. Ajo ma bëri të qartë se më f antazonte dhe flisnim shumë. Përfunduam duke kryer s e ks pasi dolem për një pije një nate, por me pas e pranuam se ishte e g abuar dhe pas s e ksit e ndërpremë lidhjen.

E kisha harruar, derisa ajo telefonoi javën e kaluar dhe thotë se po pret një fëmijë dhe është imi. Gruaja ime tani është sh t atzënë dhe unë nuk e di se çfarë të bëj.