Ky është i riu që vd iq në aksi dentin e sotëm, mos kalo pa ‘Ngushëllime’

Ka humbur jetën një person pas një vet a k sidenti në rrugën Pejë – Prishtinë, saktësisht te vendi i quajtur Kroni i Mbretit.

Indeksonline përmes burimeve mëson se v iktima është Florian Gjergjaj.

Policia e Kosovës ka kërkuar kujdes dhe respektim të rregullave në rrugë, në veqanti respektim i kufizimeve të shpejtësisë, sepse humbja e jetëve njerëzore nëpër rrugët tona si pasojë e shpejtësisë referuar edhe raportimeve sot, është tepër shqetësuse për të gjithë.