Nuk e dinit por ja se i ndjeri Cima cilin politikan e kishte dhëndërr

Dukeshin kaq larg Adelina e artit me Bardhylin e shkrimeve dhe analizave politikepor ja që e lidhen jetën bashkë.

Këngëtarja e mirënjohur e muzikës sonë, Adelina Thaçi, u martua me gazetarin e analistin Bardhyl Meta dhe dasma e tyre bëri mjaft bujë.

Çifti, kanë dy vajza tashmë, të cilat janë pasuria më e madhe e tyre. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE