PAMJE TË TRISHTA / A ndëgjuat edhe ju se çfarë po ndodh në Spitalin shtetëror

Ka ardh një pacient i lënduar në pjesën e poshtme të këmbës.

Infermierja i ka thënë shko tek ortopedi për ta shkruar rëntgenin. Pasi ka ardh te unë ia mora emrin dhe mbiemrin dhe i thash shko në katin e dytë për ta bërë rëntgenin.

Ai mu drejtua: pse doktor po më malltreton. I thash kjo është rregulli dhe procedura. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE