As zhileta as maqina, ja se si po jetojnë ish ‘Mbretërit’ e Kosovës në kushte të tmerrshme

Jemi mësuar ta shohim tan kohën shumë serioz por edhe të pashëm njëkohësisht. Ish presidenti Hashim Thaçi megjithse po gjykohet në Hagë ne si portal jemi të bindur që ai do të del i pafajshëm.

Mënyra se si ja “rregulluam’ mjekrën me një aplikacion shpresoj të gjej mirkuptim si nga fansat edhe poashtu edhe nga familja. Shihni më poshtë Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin me pamje të ndryshme.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP