Azem Vllasi i gatshëm të përfshihet në ekipin dialogues me Serbinë

Ish-politikani, Azem Vllasi, ka thënë se ashtu siç kishte deklaruar edhe disa vite më herët është i gatshëm që të përfshihet në ekipin dialogues me Serbinë.

Ai ka thënë se nëse ftohet nga Qeveria Kurti është i gatshëm që të japë kontributin e tij në këtë proces duke shtuar se e njeh mirë historikun e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë.

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE