E tmerrshme çfarë ndodhi në mes të Beogradit, tme rrohet e gjithë Serbia

Një b o m b ë është gjetur e aktivizuar në Beograd. Kamerat e sigurisë e kanë kapur momentin kur një person me maskë në kokë e aktivizon atë.

Ngjarja ka ndodhur në lagjen “Vracar” përballë një shkolle dhe një sheshi me lodra të fëmijëve.

Në video inçizimet e ndara shihet se si një person gjatë ditës me skuter e vrojton vendin ku do të aktivizoi b o m b ë n. I njëjti e ka bërë këtë veprim në orët e para të mëngjesit. Ja edhe pamjet ne vazhdim.