Është njeriu më i dashur në Kosovë, a e dini se kush është personi në foto?

Kështu ka bërë të ditur bashkëshortja e Lladrovcit përmes një postimi në Facebook ku edhe ka sjellur fotografi nga e kaluara.

30 vite, rrugëtim i përbashkët, aspak i lehtë, me shumë sfida e vështirësi, por së bashku me dashurin për njeri tjetrin dhe Atdheun kemi qëndruar të fort.

/ Pаk sеkondа pаsi tа hаpësh mаrkеtingun shih PAMJET EKSKLUZIVE