Godet Serbia: Nëse jep urdhër Presidenti jemi gati për l u f t ë

Kështu tha sot ministri serb i Mbrojtjes Aleksandar Vulin, i cili në Rashkë, qytetin më të afërm në kufirin me Kosovën, po verifikon gatishmërinë l u f t a r a k e të njësiteve serbe.

“Ushtria e Serbisë është e gatshme dhe e aftësuar materialisht e me kuadro, mirë e a r m a t o s u r dhe e pajisur që të zbatojë çdo urdhër të presidentit të Serbisë Aleksandar Vuçiq dhe të organeve shtetërore në mbrojtje të territorit.

/ Pаk sеkondа pаsi tа hаpësh mаrkеtingun shih PAMJET EKSKLUZIVE