Jeta Xharra: Prekne hundën, këta janë 3 zyrtarë tanë publikë që sot morën një vendim të guximshëm

“…feeling zemra mal…pasi nuk ekziston si opsion”, ka shkruar Xharra në një postim në Facebook, duke shprehur lumturinë për vendimin në fjalë.

Gazetarja Jeta Xharra ka lavdëruar punën e tre anëtarëve të këtij Komisioni, duke thënë se ata kanë marrë sot një vendim të guximshëm, përcjell Bota sot.

Ajo ka thënë se në këtë Komision ka fituar meritokracia dhe se “më të mirët, kanë marrë vendimin më të drejtë.
Reagimi i saj i plotë: / Pаk sеkondа pаsi tа hаpësh mаrkеtingun shih PAMJET EKSKLUZIVE