Miku i madh i Shqiptarëve Walker “Godet“ Serbinë e Vuçiqin për Kosovën

Kjo nuk është hera e parë që në 20 vjetët e fundit që zyrtarë nga Beogradi më kanë quajtur me emra të ndryshëm dhe kanë bërë trillime rreth asaj se çfarë ka ndodhur në Reçak.

Ka dë shmi të shumta se kjo ka ndodhur. Unë kam qenë pjesë e varr imit të 40 e më shumë njerëzve të cilët ishin vr arë dhe masa kruar atje. Më vjen keq që zotëri Vuçiq nuk pajtohet me këtë dhe që mendon ndryshe.

/ Pаk sеkondа pаsi tа hаpësh mаrkеtingun shih PAMJET EKSKLUZIVE