E kam humbur virgjinitetin në moshën 16 vjeqare çka të bëj tash? – Përgjigjet Dr. Shefqet Krasniqi

Nga emisionet e tij që i mban shumë shpesh hoxha i nderuar Shefqet Krasniqi merr pyetje të shumta duke u përgjigjur në to.

Një vajzëhkret kishte këaluar me një djalë dhe kishte humbur virgjërinë e saj dhe thuajse kishte mbetur e shokuar nga kjo ngjarje pasiqë ajo nuk din se çtë bën tash. Ndieni videon më poshtë: