Mimoza Shkodra na befasoi të gjithëve, ja pamjet MAHNITËSE nga Shkupi

Ndarja e dy këngëtarëve të njohur, Mimoza Shkodra dhe Seldi Qalliu ka qenë në qendër të vëmendjes prej disa kohësh. Çifti u nda krejt papritur në një kohë ku të gjithë mendonin se fejesa e tyre po shkonte mjaft mirë.

Ndersa tani si duket Mimoza po e vazhdon jeten e saj si me mire, dhe po ashtu na ka prezantuar edhe me te dashurin e ri, ja kush eshte ai…

/ Pаk sеkondа pаsi tа hаpësh mаrkеtingun shih PAMJET EKSKLUZIVE