Shumë i dashur sot për të gjithë, por a e njihni personin kur ishte i ri?

E duan gjithë shqipëtarët në çdo anë. Ai po shkëlqen dhe ndriçon në çdo familje që po asht ne zor te madh dhe po e ben punen me shume pergjegjsi te madhe.

Megjithse vitet po kalojne edhe ne rinine e tij ishte shume i dashur per te gjithe njerezit ne Kosove, Maqedoni dhe Shqiperi. Ne ia montuam foton te duket sikur i ri po a e detektuat se kush eshte?

Behet fjal per te dashurin tonë Halil Kastrati, Zoti e meshirofte!

/ 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE në SHQIP