Teuta Krasniqi: Ja pse u largova nga seriali ‘Çka ka shpija’

Un jam ajo qe kam dasht me marr kete vendin dhe mos me qen pjese e serilit ‘Cka ka shpija’

Nuk e km pas aspak te leht me marr kete vendim sepse nuk eshte e lehte ta mirresh kete vendim perderisa 4 vite ke pas pune me te njejtet koleg dhe te njetet puntore thuajse cdo dite.

Ndiqeni videon me poshte: