Vulin: Do të më njihni mirë pasi që të ju ‘Zhduki’ nga faqja e dheut?

Vulin, i cili ka qenë edhe pjesë e kabinetit qeveritar të qeverisë së Millosheviqit gjatë lûf tès në Kosovë, së bashku me presidentin e tanishëm të Serbisë, Vuçiq, si dhe kryediplomatin Daçiq, është i njohur për veprime të tilla.

Vulin e ka quajtur gjeneralin Lazareviq ‘njeri i nderuar dhe trim dhe nuk ka ushtri në botë, që do të hiqte dorë nga ai’”, thuhet në këtë artikull të stafit të zëvendëskryeministrit Hoxhaj.

Ja cfar tha lidhur me kete zëvendëskryeministri Hoxhaj.

/ Pаk sеkondа pаsi tа hаpësh mаrkеtingun shih PAMJET EKSKLUZIVE