Ja Sa Para Kërkon Redona Koci Për Një Natë…

Media të ndryshme të vendit sot kanë publikuar një fotografi (Print Screen) ku shihej një bisedë SMS mes një personi dhe vajze e cila supozohet të ketë q enë juristja dhe modelja s .e k. s i Redona Koçi.

Në bisedën e publikuar, pretendohet se vajza në fjalë që joshej nga personi (me gjasë një mashkull) për të bërë s .e k s me pagesë, kërkonte 1000 euro për një natë s .e .k s me të.

Sipas faqes në Instagram “Demaskime Shqiptare”, ajo ka thanë 1000 euro kushton nata me të, me një kusht: Që s e k s i të bëhet me mbrojtje. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE