Shprehet për her të parë Adem Ramadani se pse e la muzikën dhe iu kthye Fesë

Me një zë të bukur, Adem Ramadani, ka rrënqethur zemrat e publikut në një emision. Adem Ramadani është hera e dytë që merr pjesë në këtë emision.

Adem Ramadani, më parë kishte kënduar këngë për dashni dhe ahengje familjare, por tash e disa vite ai i ka braktisur ato për ti’u kthyer fesë.

Prej atij momenti ai ka kënduar disa ilahi në gjuhën shqipe n’Kosovë Show, Adem Ramadani ka sjellur momente interesante dhe ka treguar shumë gjëra që më parë publiku nuk i ka ditur.