Gazetari Berat Buzhala fajson UÇK’në: Shumë fëmijë dhe pleq serb janë v r a r ë

Gazetari Buzhala me argument tronditës : Fëmijë dhe pleq serb janë v. rar. ë nga shqiptarët në Kosovë.

Gazetari, Berat Buzhala përmes një reportazhi që ka publikuar informon se edhe serbët e Kosovës kanë qenë v i k t im ë e spastrimit etnik dhe v r a s j e v e m a k a b r e shkruan Zhurnal.

Ai madje ai në një postim e ka mbrojtur këtë reportazh me këto argumente, Berat Buxhala është drejtori dhe themeluesi i Gazeta Express.