Milovani 44-vjeçar nga Serbia, merr për nuse 22-vjeçaren nga Shkodra

Në fshatrat serbë mungojnë vajzat e reja, kështu që burrat serbë vendosin të marrin për nuse vajza shqiptare.
Mblesëritë e shqiptarëve me serbët kanë ngjallur gjithnjë bujë në mediat shqiptare dhe në ato të huaja.

Vera, quhet gruaja e cila rregullon martesat mes vajzave shkodrane dhe burrave serbë dhe paguhet 2200 dollarë për shërbimet e saj.

Në një reportazh është dokumentuar me foto mbërritja e 44-vjeçarit Milovan në Shkodër për të kërkuar dorën e Evës.