Shpalosen faktet ‘Tronditëse’ për tash të ndjerin babain e Berat Buzhalës

Sipas shumë njerëzve në fshatin Çaviq por edhe më gjërë Bashori ishte një burrë i respektuar, i dashur dhe shumë i kujdesshëm në raport me të gjithë.

Familjes Buzhala dhe gjithë të afërmve të tyre u shprehën ngushëllimet më të sinqerta për humbjen që ata kishin pësuar si pasojë e koronavirusit këtë vit. Por çka u zbulua për personin në fjalë?