Bija e vetma e familjes Haklaj: Sali, bëje gati funeralin e familjes tënde

Kemi dëgjuar prej 4 vitesh, që Sali Berisha vishet me antiplumb. Sipas burimeve nga brenda eskortës së tij, frika e Berishës ka lidhje me historinë e tij të përgjakur me familjen “Haklaj”.

Ka qenë Sali Berisha, personi i cili, thjeshtë dhe vetëm për egoizëm e cinizëm katundaresk, për të mos parë si “komandant” përveç vetes, askënd nga fiset apo njerëzit e Tropojës.

Ndiqeni videon më poshtë: