Albin Kurti: Kosovaret do të vd isnin, nese diaspora nuk do te dërgonte para në Kosovë (Video)

Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti, e ka përshkruar Kosovën si vend ku më së lehti është të vdesësh.Këtë konstatim e ka dhënë në një intervistë për një gazetë zvicerane.

Pothuaj nuk është e mundshme të marrësh kapital. Është tmerrësisht vështirë të ndërmarrësh diçka, dhe edhe më vështirë të zhvillosh diçka në aspektin afatgjatë.

Në Kosovë vetëm vdekja është e lehtë.

Me poshte keni intervisten e plote te tij.