Befason Adelina Ismajli: Po nuk të ngopii mirë burri në shtratt si duhet ska çka t’vyn shko te…

Adelina Ismajli ngelet ikona e pathyeshme e viteve 90 ku u zgjedh si miss , e pastaj nuk ndaloi rrugen e artit por vahzdoi me muzike.

Ku gjithashtu they shume tabu si me veshje te shkurtera dhe video duke ek spozuar trupin e saj te nxe hte.Mirepo edhe kesaj here ajo e ftuar ne Top Channel tregon per jeten e saj profesionale.

Ajo gjithmone eshte ne qender te vemdenjes, ku tani ne nje intervist u shpreh me keto fjale, ku i befasoi te gjithe,shkruan ditorja.