Mitrovicë 1998: “Shqiptarit i humb durimi, del i V ret policët serbë”

Makina e policisë serbe e quajtur Zastava 101, ishte makina më e urr yer nga shqiptarët e Kosovës, gjatë oku pimit serb.

Një polic serb ishte v r a dhe dy të tjerë u pl ag osën rëndë.

Sulm uesi ishte nga Mitrovica, pjesëtarë i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, raporton fmimages.

Shihni videon më poshtë: