Në Kroaci gjendje alarmante bora deri në 3 metra, shumë shpejt pritet edhe në Kosovë e Shqipëri

Të premten mbrëma dhe sot tërë ditën në Kroaci ne rrethinë po bjenë borë që ka paralizuar rrugët kryesore dhe rrjedhat e jetës e të punës,ndërsa sot në gjitha shkollat është ndërprerë mësimi,kështu thuhet në shërbimin për emergjencë të këtij qyteti në shtetin e Zagrebit.

Për tejkalimin e gjendjes sot në të gjitha mjediset e Kroacis janë angazhuar me qindra kompani për pastrimin e rrugëve,të shesheve dhe të vendbanimeve.

Shihni Pamjet