Shiko se çka i ndodhi Vuçiqit, u ‘BOKSUA’ në mes të rrugës ?

Kamerat që po e ndiqnin presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiq, derisa ai po dilte nga ndërtesa e Parlamentit kroat dhe po ecte drejt sheshit Markov, kanë kapur një incident, të cilin e kishte shkaktuar një prej deputetëve kroat.

Por megjithatë ishte dëgjuar përgjigja që Vuçiq i ktheu pasi u sigurua nga truprojat e tij.

“Mos mendoni se jam i frikësuar. Unë mund të përgjigjem ku të doni, sa të doni dhe për çdo gjë që ju dëshironi”, deklaron Vuçiq në ecje e sipër. Ndiqni disa pamje rreth rastit ne fjale.